Undervandsjagt efter havørred

Vores kursus i undervandsjagt efter havørred er den perfekte mulighed for hurtigt at få sat skub i din udvikling som undervandsjæger. Her tager vi dig gennem de næste trin som vil gøre dig bedre, så du kan blive mere sikker og roligere i vandet. Egenskaber som du kan bruge til at få nye og anderledes oplevelser under overfladen, komme tættere på, og selvfølgelig fange flere fritsvømmende fisk.

Kurset starter en times tid før solen går ned. Du lærer om fredningstider, bevægemønstre, sæsoner og meget mere. Derefter tager vi fat i det mest spændende – jagten på havørred. Hvor står havørreden, på hvilke tider af døgnet? Hvordan svømmer man bedst muligt som makkerpar, for at optimere jagten? Hvilket udstyr er det bedste, og hvordan afliver man en havørred hurtigst og mest nænsomt? Hvilke bundforhold skal man være opmærksom på, hvilke tangplanter gemmer havørreden sig oftests i, og hvad med strøm og dykkerspots? Hvordan jager du på dagsdyk? Alt dette og meget mere vil du få svar på, på dette kursus.

Kurset tager udgangspunkt i dit niveau. Hvis du ikke har været på natdyk før, kan der være udfordringer som der vil blive taget hånd om på dette kursus. Du vil blive bedre til at at dykke mere lydløst ned, lære at trække vejret på den mest optimale måde og du vil lære at spotte de afgørende ændringer i strøm- og bundforhold der hænger sammen med hvor og hvornår de fritsvømmende fiske er til stede.

Efter dykket giver vi dig inspiration til hvordan du fremover kan blive en bedre undervandsjæger. Hvordan du håndterer fiskene fra spydet til gaflen, så du kan imponere og glæde dine venner, din familie eller din kæreste med et fantastisk måltid med hjemmefangede godter fra det danske hav.

Fakta om kurset:

Pris: 850 kr per person ved 3-6 personer. Kursets varighed er ca. 4 timer. Kurset foregår om aftenen og vi går i vandet efter solen er gået ned.

På begge kurser vil vores dygtige instruktør Thomas Roosen tage hånd om dig.

Vi dykker primært på Sjælland men spottet afhænger af vejr og vind på kursusdagen. Husk at medbringe undervandsjagtudstyr, lygte, evt. ekstralygte og markeringslys til bøjen. Du kan leje lygter hos sportsbutikken.dk før kurset.

Vi har også privat undervisning til 1-2 personer. Send os en besked via vores kontaktformular for at tilmelde dig disse kurser.