kursus i undervandsjagt elemento børn og unge
kursus i undervandsjagt elemento børn og unge
kursus i undervandsjagt elemento børn og unge

Kursus i undervandsjagt for børn og voksne

Når man begynder at undervandsjage, er det oftest fladfisken som først står for skud. Selv børn kan få den på spydet og så er det slet ikke nødvendigt at bruge en harpun. Jo dygtigere du er som undervandsjæger, jo tættere kan du komme på fisken, derfor kan børn sagtens kaste sig ud i undervandsjagtens eventyrlige oplevelser i selskab med en ansvarlig voksen selvfølgelig. På kurset bruger vi hånden, kniven eller håndspydet – ingen harpuner. Vores fokus er på en lærerig god oplevelse for både store og små. Vi gennemgår jagtteknik, sikkerhed og udstyr fra strandbreden, hvorefter vi begiver os i vandet 2 og 2. Voksen og barn er sammen hele vejen gennem kurset.  Skrubben er den første fladfisk som vi går efter, men i vil også høre om rødspætten, isingen, slethvar, pighvar og søtunge. Alle flade er muligt jagtbytte, selv om du ikke bruger harpun.

For at deltage i kurset er det vigtigt at børn følges med en voksen. Barnet skal være 10 år, kunne svømme og føle sig godt tilpas i det våde element. Alle deltagere på kurset bruger håndspyd.

Fakta om kurset:

Kurset starter kl. 10 og varer ca. 3,5 timer.

Det forventes at du er selvforsynende med udstyr. Udstyr til børn og voksne kan lejes gennem sportsbutikken.dk.

Hvis du lejer udstyr så husk at ringe på 25783697 for at aftale afhentning hos sportsbutikken.dk.

Selve kurset:
Hvis du har spørgsmål vedrørende kurset, er du velkommen til at ringe til Thomas Roosen på 31365122.

Vi har også privat undervisning til 1-2 personer. Send os en besked via vores kontaktformular for at tilmelde dig disse kurser.