Kursus i spiselige skovurter – Boserup skov

Vil du lære skovens tidligste urter at kende, så er muligheden her nu. Naturvejleder Marianne Mark, som også er forfatter til bogen “Spis Strandurter”, tager dig med på en vandring i Boserup skov, hvor vi finder og smager skovens tidligste vilde urter. Disse urter er en ypperlig smagsoplevelse – for det er netop på dette tidspunkt af året at skovurterne er allerbedst. De er lige kommet op af jorden, sprøde, fine, bløde og smækfyldt med vitaminer og mineraler.  Vi gennemgår hvordan de vilde skovurter kan bruges og du lærer at inddele dem i bladgrønt, grøntsager og krydderurter, så du lettere kan bruge dem i køkkenet.

Vi kommer også ind på hvilke urter du skal være særlig forsigtig med og hvilke du med det samme kan bruge i dit køkken. Til sidst laver vi en repetition af de fundne skovurter, så du virkelig får urterne ind under huden og føler dig klar til stille og roligt at gå i gang efter kurset.

Fakta om kurset:

Max deltager antal er 15 personer.

Boserup skov – Roskilde.
Mødested: Vi mødes på den offentlige parkeringsplads lige ved Skolerne i Boserup, Boserupvej 100, Boserup skov, vest for Roskilde. Det er den 3. parkeringsplads i Boserup skov, når du kommer fra Roskilde/Skt. Hans Hospital. Klik her for at finde et kort over Boserup skov.

Pris: 229 kr

Kurset starter kl 17.00 og slutter ca. 18.30.