Introkursus i undervandsjagt (fyraftensdyk)

Kurset varer ca. 3.5 timer og er en introduktion til dig der lige er startet på undervandsjagt og gerne vil rigtig godt i gang.

Vi starter kurset på kysten, hvor vi kort vil gennemgå det udstyr og det setup du skal bruge til undervandsjagt. Når vi har godt styr på grejet vil du blive introduceret til jagtområder, bundtyper, jagtdybder og sikkerhed i forbindelse med strøm og skibstrafik.

Herefter vil du lære lidt om grundlæggende dykkerteknik, vejrtrækning og sikkerhed. Vi kommer ind på hvilke fisk du kan forvente at få på spyddet og hvordan du bærer dig ad med at fange dem. Derefter går vi ud i samlet flok og kigger efter fisk. Når vi kommer op vil der være tid til at stille spørgsmål og få yderligere tips og tricks med hjem så du hurtigt kan blive en dygtigere undervandsjæger.

Du skal være 18 år for at kunne deltage i arrangementet og der arbejdes kun med små hold på mellem 4 og 6 deltagere, så der bliver fokus på og tid til den enkelte deltager.

Sted: Afhængig af vind- og vejrforhold udpeges et sted i nærheden af København senest 2 dage før arrangementeret, hvor man selv møder op. I tilfælde af ugunstige vejrforhold vil kurset senest 2 dage før blive enten udskudt eller aflyst.

Det forventes at man er selvforsynenede med udstyr. Udstyr kan lejes igennem sportsbutikken.dk

Hvis du lejer udstyr så husk at ringe 25783697 for at aftale afhentning hos sportsbutikken.dk

Fakta om kurset:

Pris: 650 kr per person.

Instruktøren på kurset er Thomas Roosen.

Kurset starter klokken 17.00 og slutter ca. 20.30.

Vi dykker primært på Sjælland men spottet afhænger af vejr og vind på kursusdagen.

Datoer for kurset kan ses hvis du klikker på “Tilmeld dig dette kursus”.