Begynderkursus i undervandsjagt

Dette kursus er det helt rigtige for dig gerne vil prøve kræfter med jagt under vandet. Måske har du snorklet eller dykket lidt før eller måske er du helt grøn og har aldrig haft en våddragt på. Lige meget hvilket niveau du befinder dig på, er dette kurset hvor du får dig en ordentlig én på opleveren, masser af ny viden og inspiration og hvor du får rykket dine grænser for hvad du troede du kunne med et par finner på fødderne.

Vi gennemgår sikkerheden før, under og efter et dyk og gør dig i stand til selv at planlægge hvor og hvornår din næste undervandsjagtstur skal foregå. Du får styr på vejr, vind og strøm samt hvordan du håndterer en harpun på den sikreste og letteste måde. Derefter gennemgår vi alt det udstyr man bruger som undervandsjæger, så du har helt styr på hvilken dragt du skal vælge, hvordan kniven skal sidde ligesom vi giver dig masser af tips til hvordan du kan optimere dit grej, så du får et så problemfrit dyk som muligt.

Desuden underviser vi dig i trykudligning, neddykning, hvordan du sniger dig bedst ind på fisken, hvordan du skyder den og selvfølgelig hvordan du afliver den på den hurtigeste og mest humane måde.

Det vil være en dag med masser af nye indtryk i den danske natur, hvor du vil få rig mulighed for at fordybe dig i den fascinerende verden som havene omkring Danmark er og hvor du vil få prøvet kræfter med undervandsjagt på forskellige typer fisk under vandet. Og hvor du, hvis du er heldig og dygtig, måske endda kan jage dig til et super sundt og lækkert hjemmefanget aftensmåltid.

Fakta om kurset:

Pris: 650 kr per person ved 3-5 personer.

På begge kurser vil vores dygtige instruktør Thomas Roosen tage hånd om dig.

Vi dykker primært på Sjælland men spottet afhænger af vejr og vind på kursusdagen.

Vi har også privat undervisning til 1-2 personer. Send os en besked via vores kontaktformular for at tilmelde dig disse kurser.