Begynderkursus i snorkling

Hvis du er ny i vandet og gerne vil introduceres til en fascinerende verden fyldt med farver og undersøisk liv, så er vores begynderkursus i snorkling lige noget for dig. Vi tager dig med ud i den danske natur og giver dig en anderledes, sikker og lærerig oplevelse hvor du får rig mulighed for at opdage hvad der rent faktisk gemmer sig under vandoverfladen.

Vi gennemgår sikkerheden omkring en snorkeltur og lærer dig hvordan vind, vejr og strøm påvirker et dyk så du kan vælge det helt rigtige tidspunkt og sted at dykke på. Derefter viser vi dig vej i udstyrsjunglen og guider dig til hvilken våddragt, maske, snorkel og hvilke finner der passer dig bedst.

Du vil lære brugbare vejrtrækningsteknikker så du kan slappe helt af mens du snorkler, ligesom vi vil lære dig at holde vejret så du kan dykke ned og komme rigtig tæt på alle de spændende ting der lever og gror på den danske havbund.

Derudover vil vi selvfølgelig guide dig til præcis hvad du skal lægge mærke til mens du snorkler, så du kan blive en haj til at spotte rødspætter, ålegræs, små rejer og meget andet. Og vi tilpasser naturligvis niveauet på kurset til dig så du hele tiden føler dig tryg og sikker i vandet. Desuden vil der være mulighed for at få taget billeder og video under vandet så du kan dele dine undervandsoplevelser med venner og familie efter dykket.

Fakta om kurset:

Pris: 1195 kr per person ved 3-5 personer.

På begge kurser vil vores dygtige instruktør Thomas Roosen tage hånd om dig.

Vi dykker primært på Sjælland men spottet afhænger af vejr og vind på kursusdagen.

Vi har også privat undervisning til 1795 kr per person ved 1-2 personer. Send os en besked via vores kontaktformular for at tilmelde dig disse kurser.