Her kan du læse om vores kurser

Vi har sammensat et kursusprogram hvor alle der har en interesse for undervandsjagt og friluftsliv kan være med. Hvad enten du er helt grøn eller et mere garvet naturmenneske, har vi et kursus hvor du kan få rigtig meget med hjem. Hvis du ønsker personlig undervisning eller undervisning til events eller større grupper, er du også meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan skræddersy det perfekte kursus til dig.

Kursus i undervandsjagt, uvjagt, fridykning og sikkerhed - elemento.dk
kurser i uv-jagt, dyk og harpunjagt hos elemento.dk
Find dit næste dykkerkursus hos elemento - undervandsjagt og jagt på havørred
Skov og strandurte kursus, sanke og madlavning hos elemento

Virksomheds-arrangementer

Hvis du vil have dine medarbejdere ud i naturen hvor I sammen bliver introduceret til en tur under havets overflade, spiser frokost i strandkanten eller samler urter i skoven så er dette det rigtige valg.

Begynderkursus i undervandsjagt

Kurset til dig der er helt ny i sporten eller kun har et par enkelte jagtture bag dig. Du lærer om teori, sikkerhed, udstyr og du vil få set livet under overfladen med vores professionelle instruktører.

Undervandsjagt efter havørred

Kurset til dig der har været i gang et stykke tid, og som ønsker at gå efter fritsvømmende fisk, især havørred. Eller til dig som gerne vil lære endnu flere teknikker til at jage denne fantastiske spisefisk.

Kursus i undervandsjagt for børn og voksne

Kurset til forældre og børn der ønsker en ny, spændende og sjov oplevelse sammen, under vandet. Vi dykker med håndspyd og jager fladfisk mens vi lærer om sikkerhed, jagtteknik, udstyr og meget mere.

Kursus i spiselige strandurter
Veddelev – Roskilde

Naturvejleder Marianne Mark, forfatter til Bogen Spis Strandurter, tager dig med på en spændende vandring langs Veddelev strand (Vigen strandpark), hvor vi finder og smager på vilde urter og forskellige rødder fra naturen.

Kursus i spiselige skovurter
Boserup skov

Vil du lære skovens tidligste urter at kende, så er muligheden her nu. Naturvejleder Marianne Mark, som også er forfatter til bogen “Spis Strandurter”, tager dig med på en vandring i Boserup skov, hvor vi finder og smager skovens tidligste vilde urter.